Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας από το 2009 και στελεχώνεται από άτομα με πολυετή εμπειρία και τεχνική κατάρτιση.

Στο βασικό μας πελατολόγιο βρίσκονται επιχειρήσεις, εταιρίες, γραφεία, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα παροχής υπηρεσιών αλλά και ιδιωτικές κατοικίες.

Η DS Group είναι μία από τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των εγκαταστάσεων και πώλησης συστημάτων ασφαλείας που διαθέτει άδεια λειτουργίας Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (ΙΕΠΥΑ) από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου προστασίας του πολίτη με αριθμό αδείας 3015/39/60/2730-ε’.

Η εταιρεία, το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό διαθέτουν επίσης σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αξιοπιστία προς τους πελάτες μας.

Το 2014, θέλοντας να αναπτύξουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας αλλά και να αναπτυχθούμε στο εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών και προϊόντων τεχνολογίας, δημιουργήσαμε άρτια εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα για την διάγνωση, επισκευή και συντήρηση ηλεκτρονικών ειδών, προϊόντων τεχνολογίας και βιομηχανικών ηλεκτρονικών διατάξεων, συνδυάζοντας τα παραπάνω με τη χρήση νέων εφαρμογών και υποδομών τελευταίας τεχνολογίας ξεκίνησε για εμάς μία νέα εποχή.

Έτσι το 2014 δημιουργήθηκε το πρώτο μας κατάστημα στην Ηλιούπολη Αττικής, όπου εκεί λειτουργεί το τεχνικό μας τμήμα, το τμήμα υποστήριξης, το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας και έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων.

Το 2016 η εταιρεία μας επένδυσε στην δημιουργία πλήρως εκσυγχρονισμένου ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) λιανικής πώλησης για την πώληση ηλεκτρονικών ειδών και προϊόντων τεχνολογίας σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο, έτσι το Nuera.gr ήταν γεγονός.

Το Nuera.gr είναι ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα ηλεκτρονικών και τεχνολογικών προϊόντων με περισσότερες από 650 κατηγορίες προϊόντων, είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς χρησιμοποιούμε νέας τεχνολογίας ιδιόκτητους Servers που βρίσκονται τοποθετημένοι σε επώνυμο Data Center της Γερμανίας καθώς επίσης όλα τα στοιχεία και οι σελίδες του είναι κρυπτογραφημένα με χρήση SSL/TLS.

Το 2017 η εταιρεία μας έχει προχωρήσει σε νέες επενδύσεις προκειμένου να αναπτυχθούμε και να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Δε κάνουμε απλά την εγκατάσταση…
Είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε!

Παρέχουμε Επαγγελματικές
Υπηρεσίες και Λύσεις από το 2009.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η DS Group είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες στο χώρο των εγκαταστάσεων και πώλησης συστημάτων ασφαλείας που διαθέτει άδεια λειτουργίας Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (ΙΕΠΥΑ) από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου προστασίας του πολίτη με αριθμό αδείας: 3015/39/60/2730-ε’.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Δραστηριοποιούμαστε στην πώληση και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας από το 2009 καθώς διαθέτουμε σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αξιοπιστία προς τους πελάτες μας.

8+ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας από το 2009 και στελεχώνεται από άτομα με πολυετή εμπειρία και τεχνική κατάρτιση.

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Ακολουθούμε συγκεκριμένες διαδικασίες προμήθειας, διάθεσης και εγκατάστασης των προϊόντων μας καθώς επιλέγουμε πάντα να έχουν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές τόσο όσον αφορά τη λειτουργικότητα τους όσο και για την ανθρώπινη υγεία.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24/7

Είμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε και για οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Διαθέτουμε όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Μετρητά, μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης, μέσω PayPal και με Χρεωστικές, Πιστωτικές ή Προπληρωμένες Κάρτες Visa, MasterCard και Maestro οποιασδήποτε Ελληνικής ή Ξένης Τράπεζας.

Copyright © 2009 - 2022
Μία ιδιοκτησία της DS Group - Group of Brands.
Με την επιφύλαξη κάθε πνευματικού δικαιώματος.