Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας από το 2009 και στελεχώνεται από άτομα με πολυετή εμπειρία και τεχνική κατάρτιση.

Στο βασικό μας πελατολόγιο βρίσκονται επιχειρήσεις, εταιρίες, γραφεία, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα παροχής υπηρεσιών αλλά και ιδιωτικές κατοικίες.

Η DS Group είναι μία από τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των εγκαταστάσεων και πώλησης συστημάτων ασφαλείας που διαθέτει άδεια λειτουργίας Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (ΙΕΠΥΑ) από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου προστασίας του πολίτη με αριθμό αδείας 3015/39/60/2730-ε’.

Η εταιρεία, το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό διαθέτουν επίσης σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αξιοπιστία προς τους πελάτες μας.

Το 2014, θέλοντας να αναπτύξουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας αλλά και να αναπτυχθούμε στο εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών και προϊόντων τεχνολογίας, δημιουργήσαμε άρτια εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα για την διάγνωση, επισκευή και συντήρηση ηλεκτρονικών ειδών, προϊόντων τεχνολογίας και βιομηχανικών ηλεκτρονικών διατάξεων, συνδυάζοντας τα παραπάνω με τη χρήση νέων εφαρμογών και υποδομών τελευταίας τεχνολογίας ξεκίνησε για εμάς μία νέα εποχή.

Έτσι το 2014 δημιουργήθηκε το πρώτο μας κατάστημα στην Ηλιούπολη Αττικής, όπου εκεί λειτουργεί το τεχνικό μας τμήμα, το τμήμα υποστήριξης, το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας και έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων.

Το 2016 η εταιρεία μας επένδυσε στην δημιουργία πλήρως εκσυγχρονισμένου ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) λιανικής πώλησης για την πώληση ηλεκτρονικών ειδών και προϊόντων τεχνολογίας σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο, έτσι το Nuera.gr ήταν γεγονός.

Το Nuera.gr είναι ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα ηλεκτρονικών και τεχνολογικών προϊόντων με περισσότερες από 650 κατηγορίες προϊόντων, είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς χρησιμοποιούμε νέας τεχνολογίας ιδιόκτητους Servers που βρίσκονται τοποθετημένοι σε επώνυμο Data Center της Γερμανίας καθώς επίσης όλα τα στοιχεία και οι σελίδες του είναι κρυπτογραφημένα με χρήση SSL/TLS.

Το 2017 η εταιρεία μας έχει προχωρήσει σε νέες επενδύσεις προκειμένου να αναπτυχθούμε και να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.