Προϊόντα και Υπηρεσίες

Η εταιρίας μας είναι μία από τις ελάχιστες αδειοδοτημένες εταιρίες εμπορίας και εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ως Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (ΙΕΠΥΑ).

Προσφέρουμε υπηρεσίες μελέτης, σχεδιασμού, εγκατάστασης και συντήρησης συστημάτων ασφαλείας συναγερμού και αυτοματισμών σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε χώρου και πάντα τηρώντας τα απαιτούμενα επίπεδα ασφαλείας όσο και αισθητικής.

Κέντρο Λήψης Σημάτων - Security

Τα Κέντρα Λήψης Σημάτων (ΚΛΣ) ή Κέντρα Λήψης Σημάτων Συναγερμού (ΚΛΣΣ) όπως τα ονομάζαμε παλιότερα, είναι σταθμοί λήψης, παρακολούθησης και επεξεργασίας σημάτων που λαμβάνονται από συστήματα ασφαλείας, συναγερμών ή/και συστημάτων καμερών.

Οι σταθμοί αυτοί έχουν 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες τον χρόνο βάρδιες με εκπαιδευμένους χειριστές, προκειμένου να λαμβάνουν και να επεξεργάζονται τα σήματα των συστημάτων που είναι συνδεδεμένα με τους σταθμούς και ανάλογα να πράττουν τις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση ειδοποίηση τόσο στους υπεύθυνους ενός χώρου όσο και στις αρμόδιες αρχές όπου χρειάζεται.

blank

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την συντήρηση συστημάτων καμερών, καταγραφικών – DVR από το 2009 με περισσότερες από 300 εγκαταστάσεις στο ενεργητικό μας.

Διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία και μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ολοκληρωμένη μελέτη και σχεδιασμό για το σύστημα Βιντεοεπιτήρησης – CCTV για τον χώρο σας με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της εποχής και σε συνδυασμό με τη χρήση νέων τεχνολογιών, μπορούμε να αποδώσουμε ένα άψογο αποτέλεσμα.

blank

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης μας βοηθούν να έχουμε πλήρη έλεγχο και να λαμβάνουμε δεδομένα σε περιπτώσεις που θέλουμε να δώσουμε πρόσβαση σε συγκεκριμένους ανθρώπους ή οχήματα σε συγκεκριμένους χώρους πχ. Σε μια εταιρεία, σε ένα πάρκινγκ οχημάτων ή ακόμα και σε μία πολυκατοικία.

Έτσι αυτό αυξάνει την ασφάλεια στον χώρο καθώς αν κάποιος δεν είναι εξουσιοδοτημένος να έχει πρόσβαση, δε θα μπορεί να εισέλθει χωρίς να τον αντιληφθούμε.

Επίσης μας δίνεται η δυνατότητα να ελέγχουμε πότε ένα άτομο εισήλθε στον χώρο εργασίας του και πότε αποχώρισε από αυτόν.

blank

Η εταιρία μας και η άριστα καταρτισμένη ομάδα μας σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της αγοράς σας προσφέρουν το κατάλληλο Επαγγελματικό Ηχητικό Σύστημα (Professional Sound System) καθώς και το κατάλληλο Σύστημα Ελέγχου Φωτισμού (Light Control – DMX), με σκοπό να πραγματοποιήσουμε μια άρτια ολοκληρωμένη επαγγελματική εγκατάσταση στον χώρο σας.

Φυσικά δεν αρκεί μόνο η εμπειρία που διαθέτουμε, προκειμένου να προτείνουμε το πλέον κατάλληλο ηχητικό σύστημα και τις ακριβής θέσεις εγκατάστασης των ηχείων χρησιμοποιούμε σύγχρονα εξειδικευμένα προγράμματα προσομοίωσης του χώρου σας λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου όπως οι διαστάσεις, η αισθητική, προβλήματα ηχορύπανσης, κ.α.

Έτσι επιτυγχάνουμε άριστη ηχητική κάλυψη του χώρου σας και ταυτόχρονα μεγάλη οικονομία στα προϊόντα (Ηχεία, Ενισχυτές, Καλώδια, κ.α.) του ηχητικού εξοπλισμού που θα χρειαστούμε για την εγκατάσταση.

Οι σύγχρονες απαιτήσεις ελέγχου και διαχείρισης του συστήματος φωτισμού και εν γένει της ηλεκτρικής εγκατάστασης πραγματοποιούνται μέσω διαφόρων λειτουργικών συστημάτων όπως τα ΚΝΧ, DMX, κλπ.

Έτσι έχουμε τη δυνατότητα ελέγχου όλων των φωτιστικών σωμάτων σύγχρονης τεχνολογίας μέσω Κονσόλας Φωτισμού – DMX, PC, Tablet, Smartphone, κλπ, με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αισθητική, την ευκολία χειρισμού και την οικονομία του ρεύματος.