Έλεγχος Πρόσβασης – Access Control

Ποιοί είμαστε;

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας από το 2009, έχοντας στο δυναμικό μας πλήθος εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας και λύσεων παροχής υπηρεσιών, δεδομένου ότι αποτελούμε μια από τις ελάχιστες εταιρείες με άδεια λειτουργίας Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (ΙΕΠΥΑ) από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Αρ. Άδειας: 3015/39/60/2730-ε’

Τι προσφέρει ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης (Access Control);

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης μας βοηθούν να έχουμε πλήρη έλεγχο και να λαμβάνουμε δεδομένα σε περιπτώσεις που θέλουμε να δώσουμε πρόσβαση σε συγκεκριμένους ανθρώπους ή οχήματα σε συγκεκριμένους χώρους πχ. Σε μια εταιρεία, σε ένα πάρκινγκ οχημάτων ή ακόμα και σε μία πολυκατοικία.

Έτσι αυτό αυξάνει την ασφάλεια στον χώρο καθώς αν κάποιος δεν είναι εξουσιοδοτημένος να έχει πρόσβαση, δε θα μπορεί να εισέλθει χωρίς να τον αντιληφθούμε.

Επίσης μας δίνεται η δυνατότητα να ελέγχουμε πότε ένα άτομο εισήλθε στον χώρο εργασίας του και πότε αποχώρισε από αυτόν.

Πετυχαίνουμε έτσι με ένα μόνο σύστημα να έχουμε δύο σημαντικά οφέλη ειδικά για εταιρείες και οργανισμούς, πρωτίστως τον έλεγχο πρόσβασης στον χώρο για την ασφάλεια του χώρου, των εμπορευμάτων αλλά και του προσωπικού που εργάζεται σε αυτόν, όσο και την λειτουργεία του “χτυπήματος της κάρτας”  καθώς μπορούμε να ελέγχουμε την έγκαιρη προσέλευση στην εργασία του ατόμου για την έναρξη του ωραρίου, τον χρόνο παραμονής του εντός ή εκτός από αυτόν (πχ. για διάλυμα, φαγητό, κτλ) αλλά και τον χρόνο αποχώρησης από την εργασία του.

Στα συστήματα ελέγχου πρόσβασης έχουμε τη δυνατότητα, σύμφωνα με τις ανάγκες, να δώσουμε στον κάθε χρήστη τα δικαιώματα που επιθυμούμε, πχ. να μπορεί να εισέλθει είτε απλά πληκτρολογώντας κάποιον κωδικό σε αντίστοιχο πληκτρολόγιο που τοποθετούμε σε εισόδους, με κάρτα εισόδου, με χρήση και κάρτας πρόσβασης και κωδικού, μέσω κινητού τηλεφώνου (πλέον αυτή η μέθοδος είναι αρκετά διαδεδομένη και σε διαμερίσματά μικρής διάρκειας μίσθωσης (BnB, κτλ), επίσης υπάρχει η δυνατότητα, όπου απαιτείται, να ληφθούν βιομετρικά στοιχεία (πχ. Έλεγχος Δακτυλικού Αποτυπώματος, Ανίχνευσης Ίριδας Ματιού, κ.α.) του χρήστη προκειμένου να εισέλθει στον ελεγχόμενο χώρο.

Επίσης με ένα τέτοιο σύστημα μπορούμε να δώσουμε πρόσβαση σε ορισμένους χώρους ή και σε όλους τους χώρους μίας εγκατάστασης στον κάθε χρήστη και αυτό να μπορεί να ελεγχθεί, πχ. σε μία εγκατάσταση να περιορίζεται η πρόσβαση σε συγκεκριμένους χώρους, πχ. στο Server Room, μόνο σε συγκεκριμένα άτομα.

Τέλος να τονίσουμε πως τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα ή σε συνδυασμό με συστήματα συναγερμών ή / και καμερών προκειμένου να έχουμε ολοκληρωμένο έλεγχο της εγκατάστασης.

Μελέτη του χώρου σας

Αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε σωστή μελέτη και προσφορά που να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες σας, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση!

Αδειούχος εξειδικευμένος ηλεκτρονικός – τεχνικός της ομάδας μας επισκέπτεται τον χώρο σας και αφού αναλύσει προσεκτικά όλα τα στοιχεία του, τα σημεία πρόσβασης αλλά και τις ανάγκες σας, σας προτείνει την ιδανικότερη για εσάς λύση.

Με γνώμονα τις ανάγκες, τον βαθμό ασφάλειας που απαιτείται, την αισθητική του χώρου και με την επιλογή των σωστών υλικών σας αποστέλλουμε την ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική προσφορά μας.

Εφόσον η προσφορά μας γίνει αποδεκτή από εσάς, προχωράμε σε έγγραφη επικύρωση και στην τοποθέτηση του συστήματος ελέγχου πρόσβασης που έχετε επιλέξει.

blank

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα προκειμένου να συζητήσουμε τις ανάγκες σας

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.