, ,

Εγκατάσταση Συστήματος Συναγερμού και Συστήματος Καταγραφής Εικόνας (Καμερών – CCTV) Full HD της Hikvision σε Φωτοβολταϊκό Πάρκο στην Μάνδρα Αττικής

Σε φωτοβολταϊκό πάρκο στην Μάνδρα Αττικής χρειάστηκε να αντικαταστήσουμε τα συστήματα συναγερμού και καμερών ύστερα από ζήτηση του πελάτη για αναβάθμιση της ασφάλειας και της αποδοτικότητας των συστημάτων ασφαλείας που αρχικά είχαν εγκατασταθεί από άλλη εταιρία.

 

Για το Σύστημα Συναγερμού χρησιμοποιήθηκαν:

Κεντρική Μονάδα Συναγερμού 8 / 16 Ζωνών Pyronix

Μονάδας Επέκτασης 8 Ζωνών Pyronix

Δύο (2) Διπλές Περιστροφικές Σειρήνες Συναγερμού με Μοτέρ Εξωτερικού Χώρου

Έξη (6) Σετ Δεσμών Εξωτερικού Χώρου 60 και 100 μέτρων για την Ασφάλεια της περιμέτρου του Πάρκου

Δύο (2) Πληκτρολόγια Access Control – Ελέγχου Πρόσβασης της AEI για την εύκολη πρόσβαση στον ασφαλισμένο χώρο από τους υπεύθυνους και το προσωπικό ασφαλείας, χωρίς να χρειάζεται να φτάσουν στο ISO BOX που βρίσκονται οι κεντρικές μονάδες.

 

Για το Σύστημα Καταγραφής Εικόνας – CCTV χρησιμοποιήθηκαν:

Ψηφιακό Καταγραφικό DVR 16ch της Hikvision με καταγραφή Real Time 25fps / sec σε ανάλυση 1080p.

Κεντρική Μονάδα Τροφοδοσίας με προστατευόμενη έξοδο τροφοδοσίας για τη κάθε κάμερα.

Εννιά (9) Κάμερες Bullet Εξωτερικού Χώρου IP65 με Varifocal Φακό HD 720p της Hikvision.

Κάμερα Speed Dome PTZ HD 1080p της Hikvision που τοποθετήθηκε σε μεταλλική κολόνα σε σημείο τέτοιο εντός του πάρκου που μπορεί να γίνει άριστη επιτήρηση όλου του πάρκου είτε από τους υπεύθυνους του χώρου είτε από το προσωπικό ασφαλείας.

Για την καταγραφή της εικόνας στο καταγραφικό χρησιμοποιήθηκαν δύο (2) σκληροί δίσκοι, ειδικοί για καταγραφικά DVR της Western Digital που είναι ειδικά σχεδιασμένοι για λειτουργεία σε συστήματα καταγραφής εικόνας έως και 32 καναλιών βίντεο ταυτόχρονα.

 

Φωτογραφίες