Εγκατάσταση Θυροτηλεόρασης σε Διπλοκατοικία στην Ηλιούπολη Αττικής

Αντικατάσταση παλαιού ασπρόμαυρου συστήματος θυροτηλεόρασης με νέο ψηφιακό έγχρωμο σύστημα.

Οι πελάτες μας ζήτησαν να υπάρχει μελλοντικά η δυνατότητα να επεκταθεί το σύστημα και να μπορούν να προστεθούν τουλάχιστον δύο (2) ακόμα διαμερίσματα στο σύστημα γι’ αυτό και επιλέξαμε να εγκαταστήσουμε μπουτονιέρα με τέσσερα (4) πλήκτρα κλήσης – μπουτόν.

Έγινε ολική αντικατάσταση όλου του συστήματος με νέο ψηφιακό σύστημα θυροτηλεόρασης χρησιμοποιώντας την ήδη υπάρχουσα καλωδίωση της πολυκατοικίας.

Τα Monitor που επιλέξαμε είναι τα πλέον ιδανικά για όλες τις εγκαταστάσεις καθώς διαθέτουν μεγάλη έγχρωμη οθόνη 7» και λειτουργίες όπως:

– Αποθήκευση στιγμιότυπου σε εσωτερική μνήμη του Monitor για την κάθε κλήση που κάνει κάποιος επισκέπτης για το κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά.

– Καταγραφή Video για την κάθε κλήση που κάνει κάποιος επισκέπτης για το κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά.

– Με χρήση κάρτας μνήμης Micro SD που δέχεται το κάθε Monitor υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αποθήκευση εκτός της φωτογραφίας για τη κάθε κλήση και Video για τη κάθε κλήση. Το Video που καταγράφεται έχει διάρκεια ίση με την διάρκεια της κλήσης ή όσο διαρκεί η συνομιλία με τον επισκέπτη.

 

Στην εγκατάσταση χρησιμοποιήθηκαν:

Μία (1) Έγχρωμη Μπουτονιέρα Εξωτερικού Χώρου για έως Τέσσερα (4) Διαμερίσματα.

Η κάμερα που διαθέτει η μπουτονιέρα είναι Fisheye με γωνία λήψης εικόνας 120° μοίρες και λειτουργεία νυκτερινής λήψης.

Διαθέτει ενσωματωμένο Card Reader RFID για εύκολη πρόσβαση των ενοίκων γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς να απαιτείται κάθε φορά να κλειδώνουν ή να ξεκλειδώνουν τη πόρτα κάθε φορά που εισέρχονται στην πολυκατοικία.

Μία (1) Κεντρική Μονάδα Λειτουργίας και Διανομής BUS

Δύο (2) Έγχρωμες Οθόνες – Monitors 7″ HD με προηγμένες λειτουργίες σχεδιασμένες με γνώμονα την ασφάλεια και την ευκολία του χρήστη στην καθημερινότητα.

 

Φωτογραφίες: